Over ons

Pavlic Parket is sinds 1999 in Leiden gevestigd en staat bekend als een bedrijf met een gedegen vakkennis over techniek en materiaal. Daarnaast is er veel praktische ervaring met leggen, onderhouden, repareren en zelfs restaureren van Massieve Vloeren, Klassiek Parket, Bourgogne Vloeren en Planken Vloeren. Ook is er ruime ervaring opgedaan met materialen als Lamel Parket en Laminaat. Een specialiteit van Pavlic Parket is het leggen van Parket op Trappen.

Binnen het vakgebied weet Pavlic Parket vrijwel alles over de mogelijkheden en onmogelijkheden. Daardoor is het bedrijf in staat om snel een gedegen advies uit te brengen over de wensen die u voor ogen staan. De vloer die u wenst moet immers in technisch opzicht perfect worden gelegd en afgewerkt. Vooral echter moet de vloer een permanent sieraad vormen in uw interieur en een solide investering in jarenlang woonplezier.

Om jarenlang plezier van uw parketvloer te hebben is een vakkundig advies het grootste belang. Dat advies houdt op de eerste plaats rekening met uw wensen voor de betrokken ruimte en combineert die met de klimatologische- en technische omstandigheden. Vanuit dit advies volgt een complete offerte waarin alle aspecten en een onderhoudsadvies zijn betrokken.

Pavlic Parket monocoat kleuren waaier

Dankzij deze werkwijze is Pavlic Parket er in geslaagd een grote kring van tevreden klanten op te bouwen. Daartoe behoren veel trotse particuliere eigenaren van bestaande- of nieuwbouwwoningen en de zakelijke- of particuliere gebruikers van monumentale panden in bijvoorbeeld Blaricum, Wassenaar en Noordwijk. Ook collega parketbedrijven zoals Invent Parket in Zoeterwoude, doen geregeld graag een beroep op de ambachtelijke vakkennis en ervaring van Pavlic Parket.

Pavlic Parket werkt uitsluitend met materialen, lijmen en afwerkingproducten die een optimaal resultaat opleveren. Op het aanbrengen van de vloer geldt gedurende 2 jaar na oplevering een 100% garantie en in het derde en vierde jaar een 50% garantie. Voor het vloermateriaal geldt de fabrieksgarantie die voor elk product verschilt. Uiteraard is ons bedrijf u ook graag van dienst als uw vloer onderhoud behoeft zoals schuren en/of lakken.

Showroom

Voor veel van onze producten hebben we kleine monsterborden, de zogenaamde waaiers beschikbaar. Ook kunt u (alleen of samen met ons) terecht in onze showroom: Rooseveltstraat 43H Leiden.